Image

Egyénre szabott ajánlat

Jelölje meg, milyen szakterületen kell összegyűjtenie a kreditpontokat. Mi összeállítjuk Önnek az ennek megfelelő videócsomagokat. Online videóanyagaink megtekintésével otthonról vagy az irodából is teljesítheti továbbképzési kötelezettségét.

Ajánlatkérés
Image

December 31-ig

Rendelje meg az online kreditpontgyűjtési lehetőséget, amelynek visszaigazolását követően 2018. december 31-ig hozzáférést biztosítunk a meghatározott videóanyagokhoz. Munkatársaink készséggel tájékoztatják a részletekről és képzési díjainkról.

Ajánlatkérés
Image

Online rendszerben

Térjen vissza oldalunkra, és nézze végig az Ön számára kiválasztott összes videót. Ne mulassza el követni az előírt szabályokat, mert csak ezek betartása esetén tudjuk a megtekintések végén igazolni a továbbképzés teljesítését. Győződjön meg szakértelmünkről.

Ajánlatkérés

Hogyan működik?

Ajánlatunkkal kényelmesen, otthonról, rejtett díjak és költségek nélkül gyűjtheti össze a regisztrált mérlegképes könyvelők számára előírt évi 16 kreditpontot. A vonatkozó kormányrendelet szerint a továbbképzésre kötelezett regisztrált mérlegképes könyvelőknek minden évben összesen 16 kreditpontot kell összegyűjteni. Kreditpontjait a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) által minősített előadásaink online megtekintésével is megszerezheti.

Évente számos alkalommal megrendezett, vállalkozási és államháztartási kreditekre minősített képzési napjaink felvételeit archívumba rendeztük, a videókat otthonról vagy az irodából, online követheti nyomon.

Kérek személyre szabott ajánlatot
Image

Image
7000
elégedett mérlegképes könyvelő
Image
90
Évente több mint 90 kreditpontos képzés
Image
2005
közel 15 éves tapasztalat
Image
16
az összes kredit egy helyen

Vágjunk is bele!

Az Éves Online Kreditbérlet ára 16 800 Ft + áfa (br. 21 336 Ft) /fő. A kreditbérlet egy fő részére biztosítja az online kreditgyűjtést, kizárólag az évi 16 kreditpont összegyűjtésének erejéig, és 2018. december 31-ig használható fel.

Korábbi jelentkezőink mondták

Az összes kreditem meglesz idén!

Gyűjtse össze kötelező mérlegképes kreditpontjait Online!