Tisztelt Érdeklődő!

Ajánlatunkkal kényelmesen, otthonról, rejtett díjak és költségek nélkül gyűjtheti össze a regisztrált mérlegképes könyvelők számára előírt évi 16 kreditpontot.

Éves Online Kreditbérlet
mérlegképes könyvelőknek

A vonatkozó kormányrendelet szerint a továbbképzésre kötelezett regisztrált mérlegképes könyvelőknek minden évben összesen 16 kreditpontot kell összegyűjteni. Kreditpontjait a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) által minősített előadásaink online megtekintésével is megszerezheti. Évente számos alkalommal megrendezett, vállalkozási és államháztartási kreditekre minősített képzési napjaink felvételeit archívumba rendeztük, a videókat otthonról vagy az irodából, online követheti nyomon. Amennyiben egy mérlegképes könyvelő valamely speciális – pénzintézeti; egyéb szervezeti (nonprofit); vagy IFRS – szakterületen (is) folytatja tevékenységét, úgy szükséges összegyűjtenie ezen területhez tartozó szakirányú krediteket is.

Ezen előadásokat szintén megtalálja archívumunkban!

A lenti űrlap segítségével tudja számunkra megküldeni igényét. Munkatársunk (munkanapokon) 24 órán belül személyre szabott ajánlattal keresi fel megadott elérhetőségein. A felsorolt kredit típusokból többet is meg tud jelölni.


Miért válasszon bennünket?

Évente több mint 90 kreditpontos képzés és közel 7000 elégedett mérlegképes könyvelő – a Menedzser Praxis évtizedes szakmai hátterével, hitelességével és plusz szolgáltatásával.

Mit kínálunk?

A Menedzser Praxis Kft. (Felnőttképzési engedélyszám: E-000557/2014) 2018-ban is praktikus megoldásokat kínál a könyvviteli szolgáltatást végzők, az adótanácsadók, adószakértők, okl. adószakértők, valamint a könyvvizsgálók kötelező kreditpontjainak összegyűjtésére.