Mit kínálunk?

Könyvelői kreditpontok gyűjtése egész évben

A Menedzser Praxis Kft. (Felnőttképzési engedélyszám: E-000557/2014) 2018-ban is praktikus megoldásokat kínál a könyvviteli szolgáltatást végzők, az adótanácsadók, adószakértők, okl. adószakértők, valamint a könyvvizsgálók kötelező kreditpontjainak összegyűjtésére.

Fenntartjuk a helyét!

Válassza ki az Önnek megfelelő képzési helyszínt, időpontot és regisztráljon továbbképzésünkre! Tekintse meg Képzési Portálunk kínálatát, szerezze meg kreditpontjait a Kreditpontos Rendezvények Archívumából.

Kreditpontok vállalkozási szakirányú végzettséggel rendelkező mérlegképes könyvelők részére

2018-ban is minden megyeszékhelyen tartunk 8 számviteli, valamint 8 nem számviteli kreditponttal értékelt képzést egyaránt. Amennyiben személyes részvétele akadályba ütközik, valamennyi kreditpontját megszerezheti akár otthonról is: képzési portálunk Kreditpontos Rendezvények Archívumában lévő képzési anyagaink megtekintésével. Emellett kiadványaink megvásárlása már önmagában is kreditgyűjtési lehetőséget jelent, a vállalkozási szakos könyvelők számára.

Kreditpontok államháztartási szakirányú végzettséggel rendelkező mérlegképes könyvelők részére

Az államháztartási szakos könyvelők továbbra is két képzési napon szerezhetnek 16 kreditet (amely 12 áh. számviteli és 4 vállalkozási nem számviteli kreditpontból áll).
Ezeket a pontokat személyes megjelenés nélkül, kényelmesen, képzési portálunk Kreditpontos Rendezvények Archívumában lévő képzési anyagaink megtekintésével is megszerezhetik. Emellett kiadványaink megvásárlása már önmagában is kreditgyűjtési lehetőséget jelent, az államháztartási szakos könyvelők számára is.

Figyelem!

További szakirányokhoz (egyéb szervezeti/nonprofit; IFRS; pénzintézeti/pénzügyi) tartozó kreditgyűjtési lehetőség képzési portálunk Kreditpontos Rendezvények Archívumában lévő szakmai képzések megtekintésével szerezhető meg (4 kredit/adott szakirány).