Mit kínálunk?

A Menedzser Praxis Kft. (Felnőttképzési engedélyszám: E-000557/2014) 2022-ben is praktikus megoldásokat kínál a könyvviteli szolgáltatást végzők, az adótanácsadók, adószakértők, okl. adószakértők, valamint a könyvvizsgálók kötelező kreditpontjainak összegyűjtésére. Előfizetési ajánlataink révén a lehető legszélesebb választékból alakíthatja ki az igényeinek leginkább megfelelő kreditpont-gyűjtési csomagot, amellyel könnyen megszerezheti a szükséges krediteket.

 

Könyvelői kreditpontok gyűjtése

A könyvviteli szolgáltatást végzők, vagyis a mérlegképes könyvelők továbbképzésére vonatkozó (2013. január 1-jétől érvényes) szabályok szerint a regisztrált mérlegképes könyvelőknek is kreditpontokat kell gyűjteni, amelyre különböző lehetőségeket biztosít a vonatkozó kormányrendelet (A Kormány 357/2012.(XII.13.). Korm. rendelete az államháztartás szervezetei beszámolási és könyvvezetési kötelezettségének sajátosságairól szóló 249/2000.(XII.24.) Korm. rendelet, valamint a könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásba vételéről szóló 93/2002.(V.5.) Korm. rendelet módosításáról).

 

Kreditpontok vállalkozási szakirányú végzettséggel rendelkező mérlegképes könyvelők részére

2022-ben is minden megyeszékhelyen tartunk 8 számviteli, valamint 8 nem számviteli kreditponttal értékelt képzést egyaránt. Amennyiben személyes részvétele akadályba ütközik, valamennyi kreditpontját megszerezheti akár otthonról is: képzési portálunk (www.szakkepzeseink.hu) Kreditpontos Rendezvények Archívumában lévő képzési anyagaink megtekintésével.
Emellett kiadványaink megvásárlása már önmagában is kreditgyűjtési lehetőséget jelent, a vállalkozási szakos könyvelők számára.

 

Kreditpontok államháztartási szakirányú végzettséggel rendelkező mérlegképes könyvelők részére

Az államháztartási szakos könyvelők továbbra is két képzési napon szerezhetnek 16 kreditet (amely 12 áh. számviteli és 4 vállalkozási nem számviteli kreditpontból áll).
Ezeket a pontokat személyes megjelenés nélkül, kényelmesen, képzési portálunk (www.szakkepzeseink.hu) Kreditpontos Rendezvények Archívumában lévő képzési anyagaink megtekintésével is megszerezhetik. Emellett kiadványaink megvásárlása már önmagában is kreditgyűjtési lehetőséget jelent, az államháztartási szakos könyvelők számára is.

 

Figyelem!

További szakirányokhoz (egyéb szervezeti/nonprofit; IFRS; pénzintézeti/pénzügyi) tartozó kreditgyűjtési lehetőség képzési portálunk (www.szakkepzeseink.hu) Kreditpontos Rendezvények Archívumában lévő szakmai képzések megtekintésével szerezhető meg (4 kredit/adott szakirány).

Kreditpontok további végzettségekkel rendelkező szakemberek részére

Kiadványaink előfizetői az előfizetés ideje alatt továbbra is gyűjthetik az adótanácsadói, adószakértői, okl. adószakértői, valamint a könyvvizsgálói kreditpontokat szakmai rendezvényeinken és Képzési Portálunk (www.szakkepzeseink.hu) Kreditpontos Rendezvények Archívumában lévő szakmai képzéseink megtekintésével is.

 

Kreditpontokhoz kapcsolódó minősítési eljárás

Az előadások, klubesemények, szakmai konferenciák és kiadványok minősítését 2022-ben is folyamatosan végzik a Pénzügyminisztérium munkatársai. A minősítésekről minden esetben e-mailen és honlapunkon is közöljük az információkat.

Regisztrált mérlegképes könyvelő ügyfeleink a Kreditfigyelő rendszerünk segítségével nyomon követhetik, hogy hány kreditpontot gyűjtöttek ill. hány kreditpont hiányzik még az adott évben (a rendszerben rögzített adatok a kreditpontok nyilvántartásában nyújtanak segítséget, de nem azonosak a hatósági nyilvántartással).

Miért válasszon bennünket?

Ebben az évben is minden megyeszékhelyen tartunk 8 számviteli, valamint 8 nem számviteli kreditponttal értékelt képzést egyaránt. Amennyiben személyes részvétele akadályba ütközik, valamennyi kreditpontját megszerezheti akár otthonról is képzési portálunk archívumában lévő képzési anyagaink megtekintésével. Emellett kiadványaink megvásárlása már önmagában is kreditgyűjtési lehetőséget jelent, a vállalkozási szakos könyvelők számára.

Bővebben

Megosztás

Facebook
Twitter
LinkedIn
Share
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial